Πισω απο τον φακο


Ονομάζομαι Άγγελος Δήμτσης και κατάγομαι από την Πέλλα. Σπούδασα στο Φωτογραφικό Εργαστήρι Καλαμαριάς και από το 2009, ασχολούμαι επαγγελματικά με την φωτογραφία. Έχω συνεργαστεί και εξακολουθώ να συνεργάζομαι περιστασιακά, με πολλά φωτογραφεία της Θεσσαλονίκης και των γύρω περιοχών.

Γνωρίζω καλά το αντικείμενο μου τού οποίου τις εξελίξεις παρακολουθώ στενά, διαθέτω τεχνικά μέσα τρέχουσας τεχνολογίας,
και στόχος μου είναι η τεχνική αρτιότητα αλλά και η καλλιτεχνική προσέγγιση των θεμάτων που αναλαμβάνω. Προτεραιότητα μου αποτελεί επίσης η καλή συνεννόηση και η συνέπεια, ώστε ο πελάτης μου, εκτός τού άριστου αποτελέσματος, να αποκομίσει και μια θετική εμπειρία από την συνεργασία μας.

Αναλαμβάνω την κάλυψη παντός είδους εκδηλώσεων για ιδιώτες και φορείς, όπως επίσης διαφημιστική, αρχιτεκτονική και καλλιτεχνική φωτογράφιση και video. Διαθέτω studio για πιο απαιτητικές φωτογραφίσεις σταθερών συνθηκών, ελικοπτεράκι για φωτογραφίσεις εδάφους, και σύστημα εικονικής περιήγησης 360/180 για εσωτερικά ή υπαίθρια projects.

Επίσης, μία ικανή και καλά καταρτισμένη ομάδα συνεργατών εξασφαλίζει πως καμία εργασία δεν θα αποδειχθεί πολύ μεγάλη ή δύσκολη για να την φέρουμε εις πέρας.

Φυσικά, η δουλειά δεν τελειώνει με την επιτυχή κάλυψη τού γεγονότος ή τού διαφημιστικού:
Με σύμμαχο την τεχνολογία, σειρά έχει η χρωματική διόρθωση
ή οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία χρειαστεί, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά άψογο.
Για τις εκτυπώσεις, συνεργάζομαι με τα κορυφαία εκτυπωτήρια της Θεσσαλονίκης για την υψηλότερη χρωματική ακρίβεια και υλικά που αντέχουν στον χρόνο.

Στον ιστότοπο όπου περιηγείστε υπάρχει αναλυτικός κατάλογος των υπηρεσιών και τού εξοπλισμού μου, όπως και δείγματα της εργασίας μου. Θα χαρώ πολύ να συμβάλλω στην επιτυχή απεικόνιση οποιασδήποτε περίστασης θελήσετε, όπως κάποιο επαγγελματικό διαφημιστικό, ή απλά ένα όμορφο αναμνηστικό των χαρούμενων στιγμών της ζωής σας!

 

single image